1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion
  4. Fusion recepten
Fusion recepten Meer Fusion recepten recepten »
Suggesties kookboeken

Zelfs degene die niet van pompoensoep houdt, vindt dit lekker! Geen weeïge smaak, maar lekker kruidig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Hollandse Hutspot met een Oosterse twist. Lekker met kant en klare gerookte makreel, uitjes gebakken in ketjap en sambal op de bodem van de ovenschaal en ook door de hutspot  samen met een slokje sojasaus. Een snel en gezond gerecht met gangbare ingrediënten . Ik zag een dergelijk gerecht op visgerechten.nl , maar een topping met kaas leek niet zo onze smaak en dus kon ik het niet laten om een geheel eigen versie van dit gerecht te bedenken. Vooral dat beetje pit van de sambal deed het erg goed in dit gerecht. makreel-hutspot-uit-de-oven-met-een-aziatische-twist …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Ik ben dol op de gerechten van Janneke Philippi. Al haar gerechten zijn gemakkelijk te maken zonder veel poespas en altijd met gangbare ingrediënten. Ook dit gerecht heeft ons weer heel goed gesmaakt.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Risotto vind ik echt een comfort food maaltijd. Heerlijk na een licht verregende fietstocht door Limburgs landschap met soms de wind in de rug en soms volop er tegen in.  Ik maakte er een fusion gerecht van door paksoi toe te voegen en aan tafel naar smaak wat sambal badjak en wat sojasaus. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Spätzle of een andere soort pasta:  deze keer met gebakken shiitake paddenstoelen in een heerlijk romige saus met Parmezaanse kaas, sherry en sojasaus. Het was verrukkelijk en voor herhaling vatbaar. Een soortgelijk recept stond achterop het pakje mini-shiitakes (Duits). …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

 Lekker dit pittig patatje stoofvlees. In de ochtenduren te stoven zetten en je hele keuken geurt er heerlijk van. Zo zit je in de avonduren snel aan tafel te smullen van dit pittig stoofje met patat. De titel doet vermoeden, dat het patatje pittig is......., maar dat is uiteraard het stoofvlees. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Bij dit recept staan geen hoeveelheden. Dat is gemakkelijk zelf te bepalen afhankelijk van het aantal personen . De hapjes zijn goed voor te bereiden en zo hoef je op het moment van serveren ze alleen maar van de afwerking te voorzien .  Ze zijn alledrie lekker, maar klaarblijkelijk was het hapje met heksenkaas en de gebakken Zwarte Woudham favoriet. Die verdwenen het snelst van de schotel . Uiteraard heb ik niet alle hapjes op de schotel gelegd maar in 2 keer opgediend.  Rechts op de foto hapje 1. Links op de foto hapje 2 en onderaan hapje 3. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

 Ik kan bijna geen ander Hollands product bedenken, dat zó Oerhollands is als de ROOKWORST. Ja, drop misschien dan.Rookworst is veelzijdig en lekker bij stamppotjes , in bruine bonen of erwtensoep. Lekker als snackplakjes bij de borrel . Maar je kunt er ook een verrukkelijke  Indische variant mee maken. Lekker licht pittig en Indisch gekruid. Zo zet je dan snel in combinatie met bijvoorbeeld een paksoi stamppotje of hutspot een Fusion gerecht op tafel .  Ik had nog peen en pastinaken liggen en heb deze gebruikt in combinatie met de Indische rookworst. Een heerlijke combi met het zoetige van de pastinaken en de licht pittige rookworst. Echt eens iets anders. Ik gebruikte er onderstaand recept voor, dat ik in de bereidingswijze iets heb aangepast, door ui niet mee te koken, maar halve uiringen van 2 uien zachtjes bruin te fruiten en deze als laatste door de Pastinaak-winterpeenpuree met ui te roeren. Nog lekkerder zo. Pastinaak-winterpeenpuree-met-ui   Natuurlijk kun je er ook rijst en Oosterse wokgroente erbij serveren.    …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indisch

Een hartverwarmende en gezonde bruine bonensoep. Een soep voor herfstige,  koude , natte , gure dagen. Als lunch of hoofdgerecht met eventueel  een vers afgebakken bruin broodje. Lekker snel klaar en met een Oosterse twist. Voeg aan tafel nog wat sambal toe, mocht je wat meer pit willen. Voldoende ook voor 3 à 4 personen als voorgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Lekker pittige broodjes,lekker makkelijk van bladerdeeg,dus zo gepiept. Recept is voor 6 broodjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Toevallig kwam ik dit herfstige recept tegen in een horecafilm en heb het meteen, zonder aarzelen, gemaakt. Voor liefhebbers van stoofjes is dit hem wel hoor. Deze hachee mag altijd blijven! Hij is makkelijk na te maken en barst van de smaken. Het geheim der smaken zit hem in de Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel, het beste uit de winkel) en de sjalotjes. Gebruik geen gele of rode uien. Een blikje ras el hanout van Jonnie Boer van Euroma is te koop bij Albert Heijn. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Fusion

Heerlijk Turks broodje uit de oven, met Thaise kip en wat groenten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Verassende wraps met avocado, gerookte kipfilet, bacon en appel. Een absoluut feest voor de smaakpapillen! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Ik wilde eens wat anders maken en had nog mooi vers rundvlees liggen en heb er, met wat er verder nog aan lekkere verse ingrediënten in de koelkast lag, dit heerlijke stoofpotje mee gemaakt. Lekker aan de slag, proeven en experimenteren met smaken. Beetje Fusion, beetje invloed van de Franse, Italiaanse en Spaanse keukens, kortom alle smaken rond de Middellandse zee. Ook dit zelf ontwikkelde recept was een enorm succes! Al die heerlijke smaken, hartstikke vers en uiteraard super gezond. Probeer het zelf maar en zal je absoluut niet tegenvallen. Dit recept is uitermate geschikt voor de slowcooker. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

Lekker simpel, maar heerlijke garnalen! Ook super als amuse (neem dan 1 of 2 garnalen p.p.) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Fusion

Heerlijke hartige taart, simpel en zo klaar! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion
Populaire Fusion kookboeken:
Top