1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. knolselderij gratin

knolselderij gratin

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-09-2002

Ingrediënten 2 personen


1 knolselderij 2 of 3 tomaten 1 ui 1 1/2 ons kaas bekertje creme fraiche



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De knolselderij in dunne plakjes snijden (als aardappel) en 5 minuten koken. Tomaat in plakjes snijden en de ui in snippers. De koolplakjes om en om leggen met de tomaat. Zout en peper erover strooien. Ui erover, daarna de creme fraiche en de kaas. Dit alles 30 minuten in de voorverwarmde oven van 220 graden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top