1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Puntpaprika's met Feta

Puntpaprika's met Feta

  • Grieks, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-07-2002

Ingrediënten 4 personen


4 zachtgele/groene puntpaprika's
400gr feta kaas
1 fijngesnipperde(rode)ui
peper uit de mole
wat oregano
olijfolie


Verder heb je nodig


Overschaal


Een mezze of voorgerecht geinspireerd op Griekenland.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de paprika's en snijd ze in de lengterichting door midden (ook de steeltjes).
Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten.
Snijd de feta in kleind brokjes en vermeng ze met de ui. Verdeel de kaas over de paprika helften. Leg ze in een platte ovenschaal en maal er lekker wat peper over, Bestrooi met een beetje oregano.
Besprenkel de paprika's met een flinke scheut olijfolie.
Zet ze in een oven van 200° gedurende 10 minuten. Zet ze daarna nog 10 minuten onder de grill.

Serveertip

Als mezze of als lunch- of voorgerecht.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van edda_m
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top