1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. varkensgebraad Orloff

varkensgebraad Orloff

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-06-2002

Ingrediënten 4 personen


Varkensgebraad(800gr)
6 plakjes kaas(vb raclette gaat ook met andere soorten)
2 tomaten
boter
p&z


Verder heb je nodig


Braadschaal oven


Een klasieker die het altijd doet!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spoel de tomaten en snij ze in plakken
ontkorst de sneetjes kaas
braad het vlees kort rondom aan
laat 5 ' onaangeroerd liggen en maak met een scherp mes vertikaal 6 vrij diepe insnijdingen in het gebraad
stop in elke insnijding een plakje aas en een schijfje tomaat
kruid met p&z
leg het vlees in braadschaal en overgiet met de braadboter
zet 25' in voorverwarmde oven op 200?c

Serveertip

Lekker met een tomatenslaatje en een aardappel in de schil of met kroketjes wordt het een feestelijk gerecht.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilde1007
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top