1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Mezze
  5. Mezze

Mezze

  • Grieks, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-03-2002

Ingrediënten 8 personen


2 eetl. hazelnoten, 2 eetl. sesamzaad, 4 voorgebakken schoarmabroodjes, 150 gr verse geitenkaas in 2 plakken, 2 theel. vloeibare honing, 1 theel. gemalen koriander(ketoembar), 1 theel. gedroogde munt, zout.


Verder heb je nodig


Grill


Met geitenkaas en notenmix (vegetarisch)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de grill voor op hoogste stand. Hazeknoten fijnhakken, In droge koekepan hazelnoten en sesamzaad ca 5 min op laag vuur roosteren. Intussen broodjes halveren tot halve maantjes
Broodjes vanaf het midden voorzichtig halveren zodat kleine zakjes ontstaan. De plakken geitenkaas in 4 stukken snijden. Vul de halve broodjes met een plak kaas, bedruppel met honing zet ze met de opening naar boven tussen de richels van het rooster onder de grill en laat ca 2 min grillen tot de kaas begint te smelten.

Bereidingswijze

Vermeng het notenmengsel met koriander, munt en zout en strooi dit over de kaas.

Serveertip

Direct serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top