1. Home
  2. Recepten
  3. Griekse keuken
  4. Mezze
  5. Mezze

Mezze

  • Grieks, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-03-2002

Ingrediënten


Ca 200 gr fetakaas, 1 theel. zwarte peprkorrels, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, 2 takjes oregano, 5 gr. verse koreander, 1 citroen, 150 gr zwarte olijven zonder pit, 2 dl olijfolie.



Kruidig gemarineerde geitenkaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kaas in kleine blokjes snijden, Perperkorrels kneuzen, knoflook in dunne plakjes snijden, Verwijder de zaadjes uit de roden pepr en snijd ze in kleine stukjes, Oreganoblaadjes van takjes nemen, Koriander fijnknippen. Citroen wassen en de kapjes eraf snijden, snijd de citroen in dunne plakken en deze in vieren. Olijven laten uitlekken.

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten dooreen en laat afgedekt in de koelkast (af en toe omscheppen) minstens 2 uur staan.

Serveertip

Opdienen met Turks brood of pitabrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mathy48
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top