1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Omelet met Aubergine

Omelet met Aubergine

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-01-2002

Ingrediënten


1aubergine in blokjes-3eieren-zout-peper-1/2dl melk-2eetlepels gehakte bieslook-2eetlepels olie-1teen look geperst-50g verkruimelde fetakaas.



1stuk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bestrooi de aubergine met zout en laat het 10minuten trekken.Spoel ze en dep ze droog.

Bereidingswijze

Klop de eieren met de melk,bieslook,peper en zout.Verhit de olie in een pan en bak de aubergine 5minuten.Voeg de look toe en schenk er het eimengsel over.Bak de omelet.

Serveertip

Leg de omelet dubbelgevouwen op een bord en bestrooi hem met de verkruimelde feta.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kleine-hapjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kleine-hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top