1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Gegrilde Maiskolf

Gegrilde Maiskolf

  • , Vegetarisch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-01-2002

Ingrediënten 4 personen


2 maiskolven- 4 sate-pennen - 1 eetlepel boter - 2 eetlepels gemalen Parmezaanse kaas - 2 teentjes knoflook - 1 doosje tuinkers



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwijder de bladeren en de pluizige draden van de maiskolven. Halveer de kolven en steek ze aan sate-pennen. Doe wat boter aan een invetkwastje en smeer ze daarmee in. Rol ze vervolgens door Parmezaanse kaas en pers er tenslotte wat knoflook over uit. Grilleer de maiskolven ongeveer 40-45 minuten en keer ze regelmatig. Serveer ze op een bedje van tuinkers.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top