1. Home
  2. Recepten
  3. Joegoslavische keuken
  4. Goulashsoep
  5. goulashsoep

goulashsoep

  • Joegoslavisch, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 20-12-2001

Ingrediënten


1 Kg rundvlees
250 gram gerookte spekblokjes
1 Grote ui
1 Blikje tomatenpuree
2 Rode en 2 groene paprika's
1 Rode peper
1 ? literblik gepelde tomaten verse mag ook
3 Rundvlees bouillon blokjes
1 Bosje peterselie en selderie
1 Eetlepel paprika poeder (scherpe)
3 Grote aardappelen
1 Pakje ossenstaartsoep
1 Literblik bruine bonen
Blanke roux of bloem, peper en zout


Verder heb je nodig


Niet van toepassing


Lekkere soep van rundvlees en paprika's en bruine bonen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was alle groenten en snij deze klein, schil de aardappelen en maak blokjes van /- 1 cm
Snij het rundvlees in stukken van /- 2 cm.
Bak de spekblokjes zachtjes bruin

Bereidingswijze

Neem een grote pan en vul deze met 3 tot 4 liter water en zet hem op het vuur.Doe het vlees,ui, groente,bouillionblokjes, tomatenpuree en de bruine bonen tezamen in de pan en laat deze /- 1? uur zachtjes pruttelen totdat alles is stuk gekookt dit alles onder af en toe roeren.
Voeg dan de paprikapoeder,gebakken spekblokjes het zout en de peper naar smaak toe. Nu mag ook het pakje ossenstaartsoep van erbij samen met de in blokjes gesneden aardappelen, laat dit nog circa 45 minuten koken en maak dan de soep op dikte met de roux of bloemaangemaakt met water.

Serveertip

Serveer dit met in stukken gesneden stokbrood in gesmeerd met knoflookolie,(olijfolie met een uitgeknepen knoflookje en wat zout) dat even in de oven /- 4 minuten word voorzien van een lekker krokant korstje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corlen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corlen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top