1. Home
  2. Recepten
  3. Quiche
  4. Quiche met vier kazen

Quiche met vier kazen

  •  , Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-09-2001

Ingrediënten 4 personen


1 pakje kruimeldeeg, 100 g halfharde kaas (Passendale), 75 g harde kaas (Plattelandskaas, Beauvoorde), 125 g blauwe kaas (Chateau d'Arville), 200 g verse kaas met tuinkruiden, 1 groene en 1 gele paprika, 2 vleestomaten, 1 dl melk, 3 eieren, 1 eetlepel gemalen noten, peper en zout, boter.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij alle kaas in mini-blokjes. Spel de parika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij het vruchtvlees in ringen. Blancheer ze 1 minuut en laat ze uitlekken. Snij de tomaten in plakken. Leg het deeg in een ingevette bakvorm en druk het goed aan. Bestrooi de bodem met gehakte noten. Verdeel er de kaas en de paprikaringen over. Klop de eieren los met melk, kruid met peper en zout, schep er de verse kaas bij en roer glad. Giet het mengsel over de kaas. Bak 35 minuten in de op 200 ?C voorverwarmde oven. Schik na een kwartier de plakjes tomaat op de quiche zodat ze nog even meebakken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anjake


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anjake
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top