1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Antiliaanse keuken
  5. aubergine

aubergine

  • Antiliaans, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-07-2001

Ingrediënten 6 personen


100g margarine of oleifoli.3aubergin-zout peper nootmutskaat paprikapoeder naar smaamk 1-grote ui 1-kleine geseden tomaat1-eetlepel gehakte peterselie-500ggehaktekipfielet.


Verder heb je nodig


N.t.v


Gevulde aubergin met gehaktkiprepen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Voorverwarmen oven 175/tijd20minuten voor 6personen

Bereidingswijze

De aubergin word niet geshild doede aubergine dehelft in de pan met een beetje boter laat dze 10min smorenmet dekselop de pan strooi zout peper nootmutskaat paprikapoeder op de aubergineslaatze evenrustig staan.fruit in wat boter de gesenipperde ui tomaat peterselie engesnedekip ongeveer7minuten. vulde aubergenehelftenmet dit gesnedecehakkip. zetde gevulde aubergines in een goed beboter ovenvaste schaal.

Serveertip

Serveren met gebakken bananen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mayda


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mayda
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top