1. Home
  2. Recepten
  3. gegrilde maiskolf

gegrilde maiskolf

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-04-2001

Ingrediënten 2 personen


2MAISKOLVEN,
4 SATEPENNEN,
1 EETLEPEL BOTER,
2 EETLEPELS GEMALEN PARMEZAANSE KAAS,
2 TEENTJES KNOFLOOK,
1 DOOSJE TUINKERS.


Verder heb je nodig


SATE-PENNEN,
INVETKWASTJE,
KNOFLOOKPERS,


HEERLIJK ALS TUSSENDOORTJE

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

VERWIJDER DE BLADEREN EN DE PLUIZIGE DRADEN VAN DE MAISKOLVEN, HALVEER DE KOLVEN EN STEEK ZE AAN SATE-PENNEN.

Bereidingswijze

DOE WAT BOTER AAN EEN INVETKWASTJE EN SMEER ZE DAARMEE IN. ROL ZE VERVOLGENS DOOR PARMEZAANSE KAAS EN PERS ER TENSLOTTE WAT KNOFLOOK OVER UIT.
GRILLEER DE MAISKOVEN ONGEVEER 40-45 MINUTEN, EN KEER ZE REGELMATIG.

Serveertip

SERVEER ZE OP EEN BEDJE MET TUINKERS.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anita4


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anita4
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top