1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Haringsalade

Haringsalade

  • Duits, Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-02-2001

Ingrediënten 5 personen


6 zoute haringen
melk
500 gram gekookte bieten
4 gekookte aardappelen
3 zoetzure appelen
1 ui
2 teentjes knoflook
3 augurken
3 eetlepels (olijf)olie
6 eetlepels (wijn)azijn
2 theelepels suiker
peper
peterselie
bieslook



Verrassend

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De haringen een nacht in de melk wegzetten, de volgende dag schoonspoelen en laten uitlekken.
Bieten, aardappelen en appels in kleine blokjes snijden.
De ui snipperen en de haring in mooie stukjes snijden.Alles omscheppen.
De knoflook uitpersen en de augurken fijnsnijden.
Van de olie,azijn, knoflook en peper een sausje roeren en augurk ,peterselie en bieslook erbij doen alles goed doorelkaar heen roeren.

Bereidingswijze

Hte sausje en de salade doorelkaar heen scheppen en de salade minstens een dag laten intrekken.Schaal afdekken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fambars


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fambars
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top