1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Aubergine

Aubergine

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-01-2001

Ingrediënten 2 personen


1 aubergine
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel citoensap
3 eetlepels sherry medium
zout, versgemalen peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de aubergine en snijd hem in blokjes.
Verhit de olijfolie in een woken en roerbak de aubergine met het citroensap ca. 4 minuten.
Voeg de sherry toe en breng de aubergine op smaak met zout en peper.

Serveertip

Lekker bij een visgerecht.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van resia


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van resia
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top