1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Gevulde Aubergine

Gevulde Aubergine

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-01-2001

Ingrediënten 1 personen


135 gr. gehakt. (mannen 215 gr.)
30 gr. tomatenpuree.
peper.
zout.
uienvlokken.
1/2 aubergine van 125 gr.
1 dl. bouillon.



Dit is een recept van de EGA-afslankclub.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij het vruchtvlees uit de aubergine.
Kook de schil in water met wat zout.
Bak het gehakt in een antikleefpan rul.
Giet het vet uit de pan.
Voeg de tomatenpuree, klein gesneden vruchtvlees, uienvlokken en bouillon toe en laat alles gaar sudderen.
Vul de gekookte aubergineschil met dit gehaktmengsel. (Schil van de aubergine kunt u opeten.

Serveertip

Lekker met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rrouwenhorst


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rrouwenhorst
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top