1. Home
  2. Recepten
  3. Abricoteren Van Gebak.

Abricoteren Van Gebak.

  •  , Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2000

Ingrediënten


* 1 pot abrikozenjam van 450 gram. (of andere jam). * 1 eetlepel water. * 1 eetlepel likeur naar keuze.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng al roerende de pot jam aan de kook samen met 1 eetlepel water. Kook het op een laag vuur ca. 2 minuten in. Wrijf de hete jam door een zeef en roer er de likeur naar keuze door.

Serveertip

-Taart of cake:Strijk de nog warme jam er met een pannekoeksmes in een dunne laag over uit en laat het afkoelen.
-Hard gehak of koekjes:Strijk de nog warme jam er met een kwast over heen en laat het afkoelen.
-Zacht gebak of koek:Dompel deze in de nog warme jam en laat het afkoelen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van scully_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top