1. Home
  2. Recepten
  3. Arabische keuken
  4. Olijvensalade

Olijvensalade

  • Arabisch, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-10-2000

Ingrediënten 6 personen


1 theelepel(zee)zout3 tenen knoflook, uitgeperstsnufje chilipoeder1/2 theelepel paprikapoeder1 theelepel gemalen komijnsap van 3 citroenen6 eetlepels olijfolie400 gr zwarte en groene olijven, ontpit4 eetlepels fijngesneden peterselie



Bereid deze salade liefst 24 uur voor u hem wilt serveren, zodat de smaken zich goed kunnen vermengen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng all ingredienten behalve de laatste twee tot een dressing.Schep de olijven en peterselie hierdoor.Laat de salade enkele uren of nog liever een hele nacht intrekken voor u hem serveert als onderdeel van mezze of als salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pelin


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pelin
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top