1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. ovenschotel aubergine

ovenschotel aubergine

  • Vegetarisch, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-09-2000

Ingrediënten 4 personen


2 aubergines, 3 vleestomaten, blikje mais, stuk feta, olijven en 3 a 4 tenen knoflook. Voor de saus: boter, bloem, melk, kaas. en kruiden: zout, peper, nootmuskaat en/of aromat


Verder heb je nodig


Ovenschaal.


Ovenschotel met aubergine, mais, tomaten, feta, olijven en een kaassaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op ong. 200 C.

Bereidingswijze

Aubergines in plakken snijden, door bloem wentelen en bakken in koekenpan in olijfolie
Bodem van ovenschaal met plakken bedekken, tomaten in plakken gesneden erop. basilicum en knoflook erboven uitknijpen. Helft van de feta erboven verbrokkelen evenals de helft van de olijven en de mais. dit herhalen tot alles op is. zelfgemaakte kaassaus eroverheen schenken en in de oven gloeiendheet laten worden in ong. half uur/drie kwartier

Serveertip

Lekker met ciabatta



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reneethijs


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reneethijs
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top