1. Home
  2. Recepten
  3. Corn On The Cob

Corn On The Cob

  •  ,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 24-07-2000

Ingrediënten


Per persoon: een maiskolf



Mais aan de kolf

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bijna al het blad verwijderen,maar de laatste twee schutbladeren alleen maar naar achteren klappen.
het haar van de kolf trekken.
de twee bladeren weer terugklappen.
de maiskolven 1 uur in koud water laten weken.
droogdeppen, langs de rand op het rooster leggen en in ca. 30 min.gaar roosteren.

Bereidingswijze

De laatste schutbladeren eraf trekken.
de kolf aan een grillpen steken.
de kolf met wat boter bestrijken en met zout bestrooien

Serveertip

De maiskorrels van de kolf afhappen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elieze


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elieze
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top