1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Makreel Met Blauwe Schimmelkaas

Makreel Met Blauwe Schimmelkaas

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-06-2000

Ingrediënten 4 personen


4 makreelfilets
2 lente-uitjes
1 eetlepel boter
1 dl witte wijn
1 dl visbouillon (tablet)
150 g blauwe schimmelkaas
1 eetlepel paneermeel
1 eetlepel fijngehakte peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De lente-uitjes schoonmaken en in ringen snijden. De boter verhitten en hierin de uien glazig fruiten.

De uien in een beboterde ovenvaste schaal leggen, de makreelfilets erover verdelen en de wijn en de bouillon ernaast schenken. De schaal met aluminiumfolie afdekken en ca. 15 minuten in de het oven (200 C) zetten.

Intussen de kaas verkruimelen. Het folie verwijderen, de schimmelkaas erover verdelen en het paneermeel erover strooien. De kaas onder de hete grill bruin laten kleuren. De visschotel met fijngehakte peterselie garneren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gebs


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gebs
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top