1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Hongaars, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 19-05-2000

Ingrediënten


2 eetlepels olie - 2 uien - 500 gram runderpoulet - water - 1 rode paprika - 1 groen paprika - 1 pakje Honig goulashsoep - zout - peper - paprikapoeder - worcesterhiresauce - tabasco - cayennepeper - 4 eetlepels tomatenketchup.


Verder heb je nodig


Grote pan - mesje - snijplankje - evt. schaar


Een beetje van mezelf, een beetje van Honig !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij of knip de runderpoulet in kleinere stukjes. Halveren is vaak voldoende. Snij de uien in ringen en bak deze samen met het vlees in de olie aan. Snij ondertussen de paprika's in lange repen. Giet 4 dl. water bij het vlees/uienmengsel en voeg de paprikarepen toe. Laat dit alles ca. 2 uur stoven.
Maak het pakje goulashsoep aan volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje en voeg dit toe aan de soep. Even laten doorkoken en op smaak brengen met zout - peper - paprikapoeder - worcestershiresauce - tabasco - cayennepeper en de tomaten ketchup.
Het mag wel een pittig soepje worden.

Serveertip

Met wat Turks platbrood of stokbrood een lekkere maaltijdsoep.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_v_b


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_v_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top