1. Home
  2. Recepten
  3. Schimmelkaas
  4. Gevulde kipfilet in een jasje

Gevulde kipfilet in een jasje

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-05-2000

Ingrediënten 2 personen


2 kipfilets8 plakjes katenspekstukje brie of een andere witte schimmelkaas


Verder heb je nodig


Braadpan


Kipfilet gevuld met brie in een katenspekjasje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kerf de kipfilets in op het dikste gedeelte, stop daar dan een stukje brie (of een andere witte schimmelkaas in) druk goed dicht.leg 4 plakjes katenspek naast elkaar neer, leg de kipfilet erop en rol de katenspek om de kipfilet. Zet vast met een sateprikker of met wat cocktailprikkers.Doe hetzelfde met de andere kipfilet.
Braden in olie met boter, ongeveer 15/20 minuten. Op zacht vuur anders verbrand de katenspek

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met een frisse salade met croutons of spekjes en gebakken aardappeltjes.*Bron: Eigen verzinsel naar aanleiding van een item in "Koken met Sterren"



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van twinkerbell


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van twinkerbell
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top