1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Rosbief
  5. Rosbief Met Blauwe Schimmelkaas In Deeg

Rosbief Met Blauwe Schimmelkaas In Deeg

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 12-01-2000

Ingrediënten 8 personen


1 kg verse spinazie of 500 gr diepvries
60 gr boter
1,5 kg rosbief
8 plakjes bladerdeeg
200 gr blauwe schimmelkaas op kamertemperatuur
1 los geklopt ei



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de spinazie en verwijder de steeltjes
doe de spinazie in kokend water en blancheer dit `? 1/2 min, beetgaar,giet af giet er koud water over en dep dan droog
Verhit boter in een pan.Schroei hierin het vlees aan alle kanten dicht.Laat afkoelen en bewaar het braadvet.
Rol de plakjes deeg uit tot een groete lap.
Leg spinzie op het deeg houd 3cm vrij van de randen.Verkruimel de kaas erover.
Leg het vlees in het midden.
Vouw het deeg over het vlees leg de nad onderop.Bestrijk met losgeklopt ei.
Leg het in een ingevette braadslede.
Bak dit in een hete oven van 200?C in 25-30 min. tot het deeg mooi bruin is.
Laat het vlees voor het aansnijden 10 min. afgedekt onder alufolie rusten

Serveertip

Met groente en de jus en gebakken aardappelen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top