1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Hongaars, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 04-01-2000

Ingrediënten 6 personen


3 ons rundvlees, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 2 uien, 2 dessertlepels paprikapoeder, 1,5 liter van 4 vleesbouillontabletten, 1 laurierblaadje, 300 gram aardappelenblokjes, puntje cajanepeper, 1 pakje hongaarse goulashsoep.


Verder heb je nodig


1 grote pan


Lekkere maaltijdsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Paprika, aardappels en vlees in kleine stukjes snijden.

Bereidingswijze

Ui fruiten, stukjes rundvlees samen met de paprikapoeder door de ui mengen, de bouillon toevoegen en alles aan de kook brengen. Laurierblaadje en pakje goulashsoep toevoegen. Alles door laten garen totdat het vlees lekker gaar is. Dan blokjes aardappels en stukjes paprika toevoegen en dit nog ongeveer een half uurtje laten staan, totdat de aardappels gaar zijn.

Serveertip

Dit is al een maaltijdsoep, je kunt er lekker een stokbroodje bij eten.
Smakkelijk eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ameno


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ameno
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top