1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Kip Met Walnoten En Blauwe Schimmelkaas

Kip Met Walnoten En Blauwe Schimmelkaas

  • , Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-12-1999

Ingrediënten 4 personen


8 kipfilets, olijfolie, 3 gemiddel grote tomaten, in dikke plakken, 1/3 kop walnootstukjes, 6 gesnipperde lente uitjes, 100 g blauwe schimmelkaas verkruimeld.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Borstel de kip in met olie, plaats de stukken onder een voorverwarmde grill en gril ze onder voordurend omdraaien totdat ze bijna gaar zijn. Zet ze weg.
2.Verspreid de tomaten over de bodem van een ovenschaal. Gril ze gedurende ca. 2 min. en voeg de kip toe.Bedek deze met walnoten, lente-ui en kaas.
3. Plaats de ovenschotel gedurende 5-8 min. onder de gril, totdat de kip helemaal gaar is en de kaas goudkleurig.

Serveertip

Serveren met gebakken aardappelen en spinazie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbera


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbera
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top