1. Home
  2. Recepten
  3. Bakken
  4. Gebak
  5. Hemelse modder
  6. Hemelse modder

Hemelse modder

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-12-1999

Ingrediënten


* 200 gram pure chocolade
* 2 dl slagroom of slankroom
* 40 gram basterd suiker
* chocolaatjes


Verder heb je nodig


4 coupes


Van chocolade en slagroom

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek 200 gram pure chocolade boven een steelpan in stukjes. Voeg 1-1/2 dl melk toe en hang de steelpan in een andere pan
met kokend water. Laat de chocolade smelten.
Af laten koelen tot ze dik, maar nog vloeibaar is. Klop de room met 40 gram basterd suiker stijf. Spatel de room door
de chocoladesaus. Schep dit in 4 coupes en laat de hemelse modder in de koelkast opstijven.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Garneer met een toef slagroom en steek het
chocolaatje erin.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van berti
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top