1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Hamburger Met Schimmelkaas

Hamburger Met Schimmelkaas

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-11-1999

Ingrediënten 4 personen


-4 hamburgers-100 gr boter-2 eetlepels peterselie-1 fijngehakte ui-1 glas sherry-100 gr schimmelkaas (roquefort of gorgonzola)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-de hamburgers aan beide zijden mooi bruin bakken,eerst op hoog vuur,nadien op een zachter vuur-haal ze uit de pan en meng het braadvocht met de schimmelkaas tot die volledig is opgelost-voeg de sherry bij,eventueel nog een glas water-laat goed doorkoken en bind met roux

Serveertip

-giet de saus over de hamburgers en bestrooi ze met de gehakte peterselie-opdienen met frietjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top