1. Home
  2. Recepten
  3. Multi-culturele keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Multi-cultureel, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-10-1999

Ingrediënten 8 personen


4 ons soepvlees,2 rode en 2 gele paprika's ,2 stronken prei,4 grote uien ,5 grote aardappels,3 ons bacon,en 3 tartaarjes.Een pakje honig hongaarse goulashsoep en een beetje tabasco.
Naar smaak een paar bouillionbolkjes.


Verder heb je nodig


Een lekkere grote soeppan


Overheerlijke stevige goulashsoep voor koude winterdagen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Boullion trekken van het soepvlees en de boullionblokjes(ongeveer 1 uur).De groente kleinsnijden en de aardappels in blokjes.De bacon in duune reepjes en deze even aanbakken in de koekepan .Zo ook de tartaarjes even rullerig bakken in de koekepan.

Bereidingswijze

Als de boullion lekker op smaak is voeg je de groente en de aardappel toe en laat je dit nog even meekoken(ongeveer 20 min.).Daarna voeg je het pakje soepmix toe en als laatste de gebakken bacon en tartaar.
Op smaak maken met een paar druppeltjes tabasco.

Serveertip

Lekker met vers stokbrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papegaaitje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van papegaaitje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top