1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Kelewele

Kelewele

  • Afrikaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-10-1999

Ingrediënten 1 personen


1 rijpe bakbanaan
zout
chilipoeder
gemberpoeder
frituurolie



Gebakken banaan uit Ghana

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pel de banaan en snijd hem in plakken. Verhit de olie en frituur de plakken met enkele tegelijk knapperig en goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi ze met een mengsel van zout, chilipoeder en gemberpoeder. Serveer ze warm of koud.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top