1. Home
  2. Recepten
  3. Koffie Gebak

Koffie Gebak

  •  , Banket
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-08-1999

Ingrediënten


100 g. boter,
150 g. bloem,
50 g. basterdsuiker,
1 pakje vanillesuiker,
50 g. poedersuiker,
1 el. oploskoffie,
4 gekonfijte kersen



Recept ontvangen van johanna-m

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen tot matig warm

Bereidingswijze

De boter in de bloem snijden.
Met de suiker en de vanillesuiker vlug kneden.
Een lage zandtaart vorm in vetten.
Het deeg in de vorm uitdrukken.
Het taartje in een matig warme oven in 3/4 uur gaar en lichtbruin bakken.
Laten afkoelen.
De poedersuiker met 1 el. koffie-extract (1 el. oploskoffie en 1/2 el.
water) tot een dikke pap roeren.
De zandtaart ermee bestrijken, garneren met stukjes gekonfijte kers en het
glazuur laten drogen.
De taart in punten snijden en bij een kopje koffie serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van een_kopje_koffie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van een_kopje_koffie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top