1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Goulashsoep
  5. Pittige Goulashsoep

Pittige Goulashsoep

  • Hongaars, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-11-2021

Ingrediënten 8 personen


1350 ml water
3 paprika's
2 flinke uien
3 teentjes knoflook
400 gram aardappelen
500 gram rund- of kippenvlees
2 eetlepels olijfolie
1 blikje tomatenpuree (groot)
1 blikje tomatenblokjes
4 runderbouillon-tabletten
zout, peper
2 EL paprikapoeder
cayennepeper naar smaak


Verder heb je nodig


Pan, etc.


Pittige Goulashsoep
Pittige Goulashsoep

Gevonden op internet en aangepast aan eigen smaak.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de uien en de knoflook.
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
Verhit de olie en bak hierin het vlees op hoog vuur rondom bruin.
Voeg de ui, paprika en knoflook toe en bak even mee.
Doe het water en de bouillontabletten erbij.
Voeg de aardappelen, tomatenpuree en tomatenblokjes toe.
Roer alles goed door en breng aan de kook.
Laat de soep plm. ½ uur zachtjes koken tot het vlees gaar is.
Breng de soep op smaak met zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Groene_vingers


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Groene_vingers
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top