1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Kaya toast uit Singapore

Kaya toast uit Singapore

  • Aziatisch, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-10-2021

Ingrediënten 4 personen


Toastbrood
een pot kant en klaar KAYA



Kaya toast uit Singapore
Kaya toast uit Singapore
Kaya toast uit Singapore
Kaya toast uit Singapore

Breng eens afwisseling in je ontbijt zoals het nationaal ontbijt uit Singapore met Kaya !  Kaya is een custardjam gemaakt van ei, kokos en de vanille-achtige kruidenpandan. De beste kaya is zelfgemaakt en kan, afhankelijk van de kok, neigen naar erg eiachtig, kokosachtig of kruidig. Het is meestal vrij zoet, maar mijn favoriete kaya combineert die zoetheid met de rokerige, butterscotch-complexiteit van de uitstekende ruwe suiker uit de regio. De kaya wordt uitgesmeerd op geroosterd of op houtskool gegrild brood, meestal een sponsachtig bruin of wit brood, en gegarneerd met een vierkant van zoute boter of margarine.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Brood toasten en de kaya erop smeren

Bron

Snapshots from Singapore



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top