1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Asperges in Gandaham met kaassaus

Asperges in Gandaham met kaassaus

  • Belgisch, Ovenschotel
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-04-2019

Ingrediënten 4 personen


24 Asperges
8 plakken Gandaham
50 g bloem
1 dl Alpro Soya Cuisine
50 g Alpro soya Bakken & Braden
7,5 dl Alpro soya Drink
2½ dl asperge kookvocht
125 g raclette kaas
4 el gemalen kaas
1 el groentebouillon
citroen



Asperges in Gandaham met kaassaus
Asperges in Gandaham met kaassaus

Witloof met ham en kaas kent iedereen. Preirolletjes met ham en kaas is ook bekend, maar wist je dat je dit ook kan doen met asperges? Helemaal Belgisch!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Schil en snij de asperges in twee en kook de asperges gaar. Spoel ze onder koud water. Rol de asperges per 3 in een sneetje Ganda Ham.
Maak een roux:
-smelt de Alpro Bakken en Braden en voeg de bloem erbij. Voeg er de Alpro soya Drink, Alpro Soya Cuisine , aspergevocht en groentebouillon bij. Breng op smaak met peper, zout en wat citroensap. Smelt er de raclette kaas in.
-Maak Ganda Ham rolletjes met de asperges en overgiet met de saus. Strooi er gemalen kaas over.
-Zet gedurende 10' onder de gril.

Bron

Vtm - chef = piet huysentruyt & alpro



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top