1. Home
  2. Recepten
  3. Raclette kaas
  4. Raclette met 4 smaken

Raclette met 4 smaken

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-11-2018

Ingrediënten 4 personen


Afgeriste tijmblaadjes
200 g de tommette de Savoie
200 g de reblochon
150 g Parijse champignons
knoflookpoeder
100 g grisonsvlees
50 g geplette amandelen
50 g gepelde noten
Gemalen paprika
enkele takjes bieslook (ter versiering)
200 g beaufort (in een blok)
200 g Emmentaler
2 vlezige tomaten



Raclette met 4 smaken
Raclette met 4 smaken

Overheerlijke raclette

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snij de kazen afzonderlijk in fijne sneetjes.
-Maak de champignons schoon en snij ze in fijne schijfjes. Was, droog en snij de tomaten in fijne schijven. Leg ze 10 minuten op een groot bord met keukenpapier.
-Plet de gepelde noten en hak de amandelen grof.
-Schik op een of twee dienbladen de verschillende raclette-ingrediƫnten en leg ze per "smaak".
-Voor de "Beaufort-smaak": smelt de sneetjes beaufort op de champignons, bestrooid met paprika.
-Voor de "Reblochon-smaak": smelt de sneetjes reblochon op de sneetjes grisonsvlees, gegarneerd met takjes bieslook.
-Voor de "Tomme-smaak": smelt de sneetjes tomme op de schijven tomaat, bestrooid met look en tijm.
-Voor de "Smaak emmental": smelt de sneetjes emmental en bestrooi met de geplette noten en amandelen.

Dit recept is te vinden in:

Bron

Delhaize



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top