1. Home
  2. Recepten
  3. Hongaarse keuken
  4. Soep
  5. goulashsoep maaltijd soep

goulashsoep maaltijd soep

  • Hongaars, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 26-08-2017

Ingrediënten 10 personen


Pan zie foto
benodigheden
7 x blokjes runder boilon
4 a 5 x grote rode paprika.s
4 x middel grote uien
1 pond poulet
3 eetlepels azijn
2 theelepels bonen kruid afgestreken
3 x kruidnagel fijn gemalen in vijzel
3 x laurierblaadje
2 theelepels Thijm afgestreken
gelijk 4 grote aardappels aan blokjes mee koken voor de binding
3 aardappels aan blokjes appart net gaar koken om als laatste toe te voegen
2 theelepels oregano afgestreken
3 teentjes knoflook
drie kwart klein kopje rijst we gebruiken hier pandan rijst
1 klein potje bruine bonen sap af laten lopen
2 kleine blikjes tomaten puree
3 eetlepels paprika poeder
half theelepeltje chilipoeder
ongeveer 3 volle eetlepels bloem
verse worst hier van de emte die is naar ons gevoel en smaak niet zo zout
worst alleen aanbraden meer niet
croma ongeveer 50 gram


Verder heb je nodig


Knoflook pers
zeef
stamper


goulash soep
goulash soep
goulashsoep maaltijd soep
goulashsoep maaltijd soep

Veel recepten gelezen en dit is mijn eigen creatie hier op

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Dus kort samen gevat
pan vullen met heet water voor ongeveer 65 % a 70 %
aan de kook brengen en de runder boulion toevoegen
dan de gebraden uien en de worst toevoegen met croma en al
blokjes aardappel toevoegen
de bruine bonen toevoegen zonder sap
de worst in prikken zodat het sap van de worst in de soep loopt
nadat het sap er uit is de worst er uit halen
wanneer de aardappels gaar zijn de bonen en aardappels fijn stampen
de worst aan plakjes snijden en terug in de soep doen
de kruiden toevoegen en de poulet
de knoflook toevoegen
de tomaten puree toevoegen
de rijst toevoegen
en als laatste de blokjes paprika
dan lekker laten pruttelen op laag vuur wij gebruiken hier een sudder plaatje
en dan uiteindelijk de aardappel blokjes die je apart hebt gekookt toevoegen deze moeten net gaar zijn
en dan de soep op dikte brengen door 3 volle eetlepels bloem via een zeef voorzichtig en al roerende toe te voegen
je kunt de bloem ook in een beetje heet water eerst opkloppen en dan langzaam toevoegen
wanneer je de bloem hebt toegevoegd nog een tijdje mee laten pruttelen om te zorgen dat ook dit gaar is
p.s vergeet niet om de laurier blaadjes er uit te vissen
eet smakelijk hw





Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Henk_Wil566


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Henk_Wil566
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top