1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Belgische keuken
  5. Bruschetta
  6. Bruschetta met perensalsa

Bruschetta met perensalsa

  • Belgisch, Amuse
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-08-2017

Ingrediënten 4 personen


1 walnotenbrood
100 g blauwe schimmelkaas (verkruimeld)
2 peren (in blokjes gesneden)
1 rode ui (fijngesnipperd)
2 el bieslook (fijngesneden)



Bruschetta met perensalsa
Bruschetta met perensalsa

Bij deze amuse zitten de smaken helemaal juist ! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd het brood in sneetjes en rooster de sneetjes in de broodrooster of in de grillpan.
Meng voor de perensalsa de kaas, de stukjes peer, de ui en de bieslook in een kom.

Serveer de salsa met de toast.

Bron

Lekker van bij ons



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top