1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. Soupe au Fendant

Soupe au Fendant

  • Zwitsers, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-11-2015

Ingrediënten 4 personen


500 ml. kippenbouillon
250 ml kookroom
250 ml. fendant ( witte wijn bij G&G )
200 gram zwitzerse kaas, das een ruim begrip, gebruik raclette kaas , die plakjes.
ik zelf heb peirre jossef trappisten kaas gebruikt , smelt niet goed , maar ook daar een oplossing voor.

plak zuurdezem brood zonder korst, 2 cm dik
truffelolie


Verder heb je nodig


Evt. staafmixer ( als je kaas niet smelt )
grilpan
kookpan


Soupe au Fendant
Soupe au Fendant
Soupe au Fendant
Soupe au Fendant
Soupe au Fendant
Soupe au Fendant

De reden dat ik deze site bij me favorieten hebt is 2 delig, het eten en de foto,s .
deze soep klinkt moeilijk , is makkelijk.
bekijk zijn foto,s die zijn best moeilijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijdt je kaas in zeer kleine blokjes of reepjes. en laat goed op temperatuur komen.
breng de kippenbouillon aan de kook , voeg room en wijn toe , kook 3/4 minuten , zet zacht.
voeg nu de kaas toe en onder constant roeren, moet dit oplossen , zoniet , haal de staaf mixer er door .

smeer beide zijden van het brood in met de olie , bak in de grilpan extra krokant, snijdt er mooie croutons van.

Serveertip

Bak in de zelfde pan van het brood wat lekkere paddenstoelen of kook wat zeer kleine broccoli roosjes.
serveer apart als topping .

Bron

Http://fxcuisine.com/



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top