1. Home
  2. Recepten
  3. Goulashsoep
  4. Goulashsoep

Goulashsoep

  •  , Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-06-1999

Ingrediënten 4 personen


100 gr uien
80 gr dobbelsteentjes spek
1 eetl paprikapoeder
1 eetl azijn
200 gr rundvlees
1 klein blikje tomatenpuree
1 theelepel kummel(karwijzaad)
2 teentjes knoflook
1 bouillonblokje
3 aardappels in blokjes
1 ltr water



Oostenrijkse Goulashsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Uien snijden in halve maantjes, rundvlees in stukjes snijden, aardappels in stukjes.

Bereidingswijze

Boter in de pan bruin laten worden, de halvemaantjes van uien toevoegen en aanfruiten. Spekjes en rundvlees goed gaar laten worden. Rest van de ingredienten toevoegen met het water. Even op laten koken en dan een half uur laten pruttellen. Paar uur laten staan en dan opwarmen dan zijn de aardappel lekker zacht en is de kummel ingetrokken.

Serveertip

Als maaltijdsoep met stokbrood. Het bij mijn vrienden bekende scheutje room erin.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avgolemono


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avgolemono
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top