1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Europese keuken
  5. Hemelse modder

Hemelse modder

  • Europees, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-01-2015

Ingrediënten 4 personen


225 gr pure chocolade1 el water3 eieren50 gr boter50 gr suiker1/8 slagroom



Hemelse modder
Hemelse modder

Hemelse modder, een heerlijk nagerecht met chocolade. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breek de chocolade in stukjes en smelt au bain Marie. Roer de harde boter, suiker en eidooiers tot room. Klop de eiwitten stijf, en de slagroom vervolgens ook. Schep alles luchtig door elkaar, schep in een schaal en laat het in de koelkast opstijven.

Serveertip

Serveer in kleine schaaltjes en garneer met wat chocoladesnippers en een blaadje munt.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van BrittLeeman


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van BrittLeeman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top