1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Haringsalade

Haringsalade

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-06-1999

Ingrediënten 2 personen


3 zoute haringen,in lange dunne reepjes*1/2 bosje radijs, in plakjes*3 zure augurken, in dunne reepjes*1 venkelknol, in dunne reepjes*3 stengels bleekselderij, in dunne plakjes*2 lente-uitjes, in dunne ringen*1 bosje waterkers*1-2 tl. fijngesneden dille.
Voor de dressing:
2 tl citroensap*zout*peper*2 el. olijfolie



Montignac

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Haring,radijs,augurk,venkel,bleekselderij,lente-ui en waterkers luchtig mengen. Dressing roeren van citroensap,zout,peper en olijfolie. Dressing over salade schenken en salade bestrooien met dille



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanneke_b_t


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hanneke_b_t
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top