1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Arabische keuken
  5. Libanese spinaziesnack

Libanese spinaziesnack

  • Arabisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2014

Ingrediënten 1 personen


4 lapjes bladerdeeg
sesamzaad
4 handjes spinazie
peper en zout naar smaak
een stukje feta
half gesnipperd uitje



Libanees bijgerecht naar persoonlijke smaak, behorend bij de Mezze.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de afgespoelde spinazie met het gesnipperde uitje en de verkruimelde feta in een kom, voeg naar smaak peper en zout toe.
Verdeel het spinazie-feta mengsel over de vierkante lapjes bladerdeeg en vouw de puntjes naar elkaar. Druk de randen goed tegen elkaar, bestrijk met een beetje water en strooi er de sesamzaadjes overheen. Plaats de gevulde, dichtgevouwen bladerdeeghapjes in de oven (temp. ongeveer 200 graden) en bak tot het hapje licht goudkleurig is (ca 20 min.) Dit bijgerecht wordt gegeten als onderdeel van de uitgebreide Libanese dis, de Mezze. Eet smakelijk!

Bron

Naar aanleiding van mijn Libanese kookboek



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1361979118


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mobiel_1361979118
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top