1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hemelse Modder

Hemelse Modder

  • Nederlands, Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 17-12-2013

Ingrediënten 6 personen


(Compositie 1:)
250 gram witte chocolade
2 eieren
witte rum
5 dl slagroom

(Compositie 2:)
250 gram pure chocolade
2 eieren
witte rum
6 dl slagroom


Verder heb je nodig


Mixer pan voor au beure marie
plus een schaal die past in de pan


Slagroom kloppen en chocolade smelten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle ingrediten klaar zetten

Bereidingswijze

Chocolade smelten (niet te heet), eieren en rum toevoegen zodat de chocolade vloeibaar wordt.
Slagroom opkloppen en met de chocolade vermengen

daarna compositie 2
chocolade smelten (niet te heet ), eieren en rum toevoegen zodat de chocolade vloeibaar wordt.

De witte compositie op de bruine gieten en licht door spatelen met een houten spatel, totdat er een gemarmerd geheel ontstaat. opstijven en geproportioneerd naar eigen inzicht serveren.

Serveertip

Bijvoorbeeld in ijscoupe.

Bron

Max Onneweer van restaurant Linke Loetje



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adriana28


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van adriana28
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top