1. Home
  2. Recepten
  3. Raclette kaas
  4. Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-08-2013

Ingrediënten 4 personen


4 kipfilets
4 plakken gekookte achterham
4 plakken raclette kaas
2 eieren, losgeklopt
50 gr bloem
50 gr paneermeel
125 ml zonnebloemolie
300 g bloemkool
1 winterwortel
200 g doperwten (diepvries)
300 g spinazie
1 geroosterde paprika (uit pot), in 4 repen gesneden
Vers gemalen peper
Zeezout


Verder heb je nodig


Koekenpan, wok


Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika
Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Lekker weer eens zelfgemaakte cordon bleu`s met pittige kaas en geroosterde paprika ertussen. Weer eens wat anders. Dit is wel een volledige maaltijd met vers groentegarnituur en eet er rösti bij.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wikkel de kipfilets in plastic folie en sla deze plat met een pan. Kruid ze met zout en peper. Vouw een plak ham met kaas dubbel, leg op de kip, leg er een reepje paprika bovenop en vouw de filet eromheen. Maak vast met een prikker. Rol de pakketjes eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel. Verwarm een pan met 100 ml olie en bak de cordon bleus in circa 10 tot 12 minuten gaar. Was de bloemkool en snijd die in kleine roosjes. Schrap de wortel, snijd deze in de lengte doormidden en daarna in plakken. Verhit olie in een wok en voeg de bloem¬kool, wortel en doperwten toe. Bak dit geheel circa 5 minuten. Voeg de spinazie toe en bak die ongeveer 2 minuten mee.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met Rösti

Bron

Receptenkaartje Keurslagerij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Fressnapf
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top