1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Erwtjeslasagne

Erwtjeslasagne

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 23-02-2013

Ingrediënten 4 personen


•350 gr diepvries erwten
•500 gr gemengd gehakt
•500 gr lasagnevellen
•2 eieren
•100 gr gemalen Parmezaanse kaas
•Kruidenkaas
•resten kaas (raclette, gouda, geraspte, geitenkaas...)
•Italiaanse kruiden
•paneermeel
•peper & zout
•pijnboompitten
•500 gr ricotta
•1 bokaal spaghettisaus of zelfgemaakte tomatensaus met kruiden
•naar smaak extra tomaten, paprika



Erwtjeslasagne
Erwtjeslasagne
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1.Gehakt, eitjes, kruiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom.
2.Lasagne opbouwen: laagje vlees ; kruidenkaas ; lasagnevellen ; blokjes tomaat en paprika ; kaas ; overgieten met de saus ; lasagnevellen ; en opnieuw beginnen.
3.Een uurtje in een oven van 180° - Kort voor het einde de opgeklopte ricotta bovenaan verdelen en overstrooien met de pitjes - nog even laten kleuren onder de grill.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Megalottelot


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Megalottelot
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top