1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Goulashsoep
  6. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 05-10-2012

Ingrediënten 6 personen


50 gr boter
3 uien (in halve ringen)
2 teentjes knoflook (in plakjes)
1 Spaans pepertje (in ringetjes)
2 rode paprika`s (in blokjes)
1 groene paprika (in blokjes)
250 gr champignons (in schijfjes)
2 el paprikapoeder
2 tl komijnpoeder
2 tl marjoraan of oregano
1 tl dille
1 groot blik tomatenpuree
2 L runderbouillon
500 gr runderpoelet (gekruid, op kamertemperatuur)
200 gr schelpjespasta (voorgekookt)


Verder heb je nodig


Soeppan


Een soep die wat tijd nodig heeft, maar waar je veel voor terugkrijgt: een superlekkere maaltijdsoep!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de boter in de pan en fruit hierin de uien, Spaans pepertje en knoflook aan. Doe er dan de paprika`s, champignons en kruiden bij en fruit nog een paar minuten mee.Voeg de tomatenpuree toe en bak ook nog een minuutje mee. Giet er de bouillon op en breng aan de kook. Zet het vuur dan zacht en doe het vlees in de bouillon en laat minimaal 3 uur trekken. Doe na die tijd de pasta in de soep en laat nog een minuutje meewarmen. Maak eventueel nog op smaak en serveer hem lekker heet!

Serveertip

Hier smaakt een broodje met komijnekaas lekker bij!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Delarosa


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Delarosa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top