1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Lasagna
  5. Aubergine lasagna

Aubergine lasagna

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-09-2012

Ingrediënten 4 personen


1 aubergine
1 rijpe tomaat
1 teentje knoflook
1 bakje Maza Hoemoes met zongedroogde tomaten
Olijfolie
Snufje zout en peper



Aubergine lasagna
Aubergine lasagna
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Was de aubergine en tomaat even kort onder de kraan en snijd dunne plakken van de Aubergine.
2. Snijd de tomaat in blokjes en vermeng deze met de kapot geslagen knoflookteen en een scheut olijfolie met wat zout en peper.
Stapel de plakjes met iedere keer wat Maza Hoemoes zongedroogde tomaat ertussen op en versier bovenop met de tomaatblokjes.
3. Bak in ca. 15minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top