1. Home
  2. Recepten
  3. Zwitserse keuken
  4. Racletten du Valais AOC op de barbecue

Racletten du Valais AOC op de barbecue

  • Zwitsers,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-09-2012

Ingrediënten 4 personen


600 g aardappels, soort charlotte
1 el olijfolie
1 bos groene asperges, schoongemaakt
4 portobello champignons, in plakken
4 tomaten, in 2
800 g Raclette du Valais AOC
peper



Racletten du Valais AOC op de barbecue
Racletten du Valais AOC op de barbecue

Info:
De barbeclette is speciaal gemaakt om raclette kaas te smelten op de barbecue.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Steek de barbecue aan. Kook de aardappels voor in de schil. Rol ze in aluminiumfolie. Plaats de aardappels in de hete as van de barbecue om ze te garen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
2. Bestrijk de asperges, de champignons en de tomaat met olijfolie. Gril de asperges 4 minuten aan elke kant. Zet apart aan de minder hete kant van de barbecue. Gril de champignons en de tomaat 2 minuten aan elke kant. Zet apart.
3. Smelt de Raclette du Valais AOC in de Cheese Barbeclette. Verdeel de groenten en de opengesneden aardappels over de borden. Giet de gesmolten Raclette du Valais AOC over de aardappels. Bestrooi met peper.

Serveertip

Heerlijk met Grisonvlees en andere koude vleessoorten, smaakmakers als kappertjes en een salade.

Variant:
Voeg andere groenten toe zoals paprika, plakken aubergine, courgettes…

Bron

Emmi Kazen



Volgen


Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top