1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Goulashsoep
  5. Goulashsoep

Goulashsoep

  • Internationaal, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-04-2011

Ingrediënten 5 personen


500 g rundvlees
50 g boter
1 ui (grof gehakt)
1,5 el paprikapoeder
snufje suiker
mespunt komijn
1 teentje knoflook
30 g bloem
1,25 l bouillon
1 el tomatenpuree
250 g aardappelblokjes
evt. champignons



Goulashsoep
Goulashsoep

Overheerlijke goulashsoep. Serveer er stokbrood bij.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak het rundvlees rondom in de boter goudbruin. Voeg de ui toe en bak mee.
Voeg paprikapoeder, komijn, knoflook en zout toe. Strooi na 1 minuut de bloem over het mengsel en laat in 3 minuten gaar worden op laag vuur.
Giet de bouillon erbij en breng al roerende aan de kook.
Doe de tomatenpuree erbij en laat 1,5 uur zachtjes koken. Doe er de laatste 20 minuten de aardappelblokjes bij.

Serveertip

Bak 200 g champignons mee met het vlees en de ui.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammy69


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sammy69
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top