1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Bruiloftsoep

Bruiloftsoep

  • Mediterraan, Soep
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 15-12-2010

Ingrediënten 4 personen


* 300 gr rund-of lamsvlees
* 3 eetl boter
* 5 eetl meel
* 3 eieren
* naar smaak zout en paprikapoeder



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees met ca.1 liter water aan de kook brengen en circa 1 uur gaar laten koken.
Vlees eruit halen en in kleine stukjes snijden. Het kookwater laten afkoelen.
De boter en de meel met elkaar verroeren en licht aanbraden en langzaam bij het brouwsel toevoegen en alles 10 minuten laten koken. Het fijngesneden vlees aan de soep toevoegen. In een schaaltje de eieren met het citroensap en 5 eetlepels van de soep vermengen daarna aan de soep toevoegen, deze niet meer laten koken. Zout en paprikapoeder toevoegen.

Bron

Kook jij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top