1. Home
  2. Recepten
  3. haringsalade

haringsalade

  •  , Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-07-2010

Ingrediënten 4 personen


2 eieren

1 friszure appel (bijv. Granny Smith)

3 Hollandse Nieuwe haring, in piepkleine blokjes

1 sjalotje, fijngesnipperd

2 augurken zuur, fijngesneden

15 gram verse dille fijngesneden

1 tl mierikswortel



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren in 8 minuten hard, spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Snijd de eieren in plakken. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de parten in dunne plakjes. Schep de haring om met het sjalotje, de augurken, de helft van de dille en de mierikswortel, breng op smaak met (versgemalen) peper. Verdeel de plakjes appel over een schaal en schep de haringsalade erover. Leg de plakken ei erop en garneer met de rest van de dille en (versgemalen) peper. Lekker met roggebrood.


Eet smakelijk!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca-smul


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bianca-smul
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top